<_script><_script>

2 Ağustos 2013 Cuma

Telefonda VİRÜS

Çoğu kişi telefonunu sever. Ama ya virüs kaparsa diye herkeste bir endişe vardır
Ben size burada nasıl virüs kapmayacağını göstereceğim:

-İlk olarak SD kartı başka yerlere iki de bir takıp çıkartmayacaksınız.

-Güvendiğiniz "anti-virüs programı" kuracaksınız. Ben Androidler için "ZONER ANTİ-VİRÜS" ( Zoner Anti-Virüs Free yazarsanız ücretsiz sürümü yükleyebilirsiniz) programını öneriyorum.

-Resimlerinizi, videolarınızı, müziklerinizi, sizin için ne değerli ise bir bilgisayara bir klasör açıp oraya kopyalayın.

-Eğer benim dediklerimi yapmadan virüs kaparsa ilk olarak dosyalar kısmındaki ayarların içinde bir yerde "Gizli Dosyaları Göster" diye  bir kısım var oraya bakın. Eğer orada yoksa... yoksa.... gerçekten yoksa ne yazık ki Allah rahmet eylesin sizin dosyalar ölmüş demektir. :(
Ama bir ihtimal virüs bazen dosyaları gizler göstermez sonra dosyalarınız bir anda ortaya çıkarsa hiç şaşırmayın ama yine telefonunuzu virüslere karşı taratın. :)

-Her yerde arayıp ta bulamadıysanız ve üzerinden zaman geçmiş ama hala dosyalar yoksa bilgisayarı telefonunuza bağlayın ve masaüstünde bilgisayara tıklayın eğer telefonunuz bilgisayara bağlanmışsa orada yeni birim (D:), yerel disk (c:), DVD RW sürücüsü (E:) ve sizin aygıtınız çıkar yeni birim (D:) ve yeni birim (C:) nin alt kısmında bir alan gösterir o alanın mavi ile taranmış kısmını görürsünüz eğer sizin o alan azıcık ise silinmiş demektir. " GEÇMİŞ OLSUN "


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder