<_script><_script>

5 Şubat 2014 Çarşamba

Partide Ne Giyilir ?


Parti, düğün,kokteyl derken artık takvimimizde her gece için ayrı bir uyarı notu yer alıyor. Havanın güzelleşmesi ve işlerin biraz da olsa hafiflemesi, adeta ‘davet sezonu’ diyebileceğimiz günlerin başlamasına neden oldu bile.

Kimi zaman bir gecede birden fazla yerde olma gerekliliğini bile getiren bu yoğun sosyal ortamda kendini yenilemenin yolu ise size eşlik eden aksesuarlarınızdan geçiyor.
Üst üste iki gece aynı kıyafeti giyseniz bile katılacağınız davetin niteliğine göre aksesuar seçimi yaparak bir önceki geceden tamamen farklı görünmek sizin elinizde. Farklı geceleri bir kenara bırakın, aynı gece iki üç ayrı davete katılmanız gerektiğinde bile bu yöntem işinize çok yarayacak, eminim.                                                  

Peki farklı davetlerde ne tür aksesuarlar kullanabilirsiniz?                                                                                 Davetlerde en çok dikkat çeken aksesuarlar, özellikle yaz aylarında elbiselerin de biraz daha rahatlamasından ötürü ön plana çıkan kolyeler ve sosyalleşmenin gereği olarak kullandığımız ellerimiz nedeniyle sürekli gözümüzün önünde olan yüzükler. Ben de sizlere ilham verecek seçimlerimde ağırlıklı olarak bu parçalar üzerinde durdum.
Büyük ve gösterişli kolyelerin yanı sıra iddialı yüzükler de tercih edebileceğiniz parçalar arasında yer alıyor. Ancak unutmayın ki ‘gösterişli’ ve ‘iddialı’ kelimeleri pek çok farklı noktaya uzanabileceği için seçim yaparken biraz dikkatli olmak gerekiyor.
Pembe altının zarafeti ve küçük taşlarla oluşturulan işlemeler öncelikle tercih edebilecekleriniz olsa da alıştığımız sarı altının bir kadına kattığı havayı unutmamak gerek.                                                                                     Davetlerde ön plana çıkan bir diğer konu da broşlar ve saç aksesuarları. Eğer katıldığınız davet uygunluk gösteriyorsa özellikle saç aksesuarlarını kullanmanız, size bambaşka bir hava katacaktır. Hatta bence küçük şapkalar ve tüylü aksesuarların kattığı o aristokrat havadan da faydalanın.                                                        
Her davetin başka bir dünya yarattığını ve seçimlerinizle bu dünyaların en göz alıcı ismi olabileceğinizi unutmayın. Sizler için seçtiklerimi kendi tarzınızla bütünleştirerek muhteşem sonuçlar alacağınızı umuyorum. Her davette yeni bir kişilikle buluşmak üzere…  (bkz:http://blog.lidyana.com/her-davet-yeni-bir-sen.html#respond)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder